Avis legal i Política de privacitat

1. AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, s’informa de les següents dades:

El titular del domini web www.fguell.com, és Francesc Güell Alert. (EL PROPIETARI).

Adreça postal: C / Capità Arenas 50. 08034, Barcelona.

NIF 37626275T.

Correu electrònic [email protected]

Tel. +34 609.303.683

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

L’accés o ús d’aquesta web es fa en condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés o ús, les següents condicions generals d’ús:

www.fguell.com proporciona els continguts pertanyents a Francesc Güell Alert. L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús dels mateixos. Aquesta responsabilitat s’estén al registre que fos necessari per accedir a determinats continguts o serveis.

En aquest registre l’USUARI serà responsable d’aportar informació veraç i lícita. Com a conseqüència d’aquest registre, a l’USUARI se li pot proporcionar una contrasenya de la qual serà responsable, comprometent-se a fer un ús confidencial de la mateixa.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i a nomenar l’origen i la propietat intel·lectual dels mateixos.

Així mateix es compromet, amb caràcter enunciatiu però no limitador, a no emprar-los per (i) incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe; (ii) difondre continguts o propaganda atemptatoris contra els drets humans; (iii) provocar danys en els sistemes d’El PROPIETARI del lloc web, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats; (iv) intentar accedir i, si s’escau, utilitzar els comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar manipular els seus missatges.

EL PROPIETARI del lloc web es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de les persones, o que s’apartin de les fins del mateix.

En qualsevol cas, EL PROPIETARI no serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través d’eines de participació.

En cas de conflicte es resoldrà per la normativa en vigor a la ciutat de Barcelona i per les seves jutjats i tribunals corresponents.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

EL PROPIETARI és titular de tots els drets de propietat intel·lectual de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa. Els articles signats per col·laboradors del web són propietat dels respectius signants.

Es troba al corrent de les seves obligacions amb proveïdors de servei o llicenciadors dels programes o elements necessaris per al seu funcionament.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització del PROPIETARI. L’usuari es compromet a respectar tots els drets de Propietat Intel·lectual titularitat del PROPIETARI. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat o citar-los per a ús no comercial indicant el seu origen i amb autorització per escrit del PROPIETARI.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

EL PROPIETARI no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

EL PROPIETARI es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en el seu portal.

EL PROPIETARI no exerceix cap tipus de control sobre els enllaços a llocs web o continguts. Per tant, en cap cas assumirà responsabilitat alguna pels continguts de l’enllaç a un lloc web aliè, ni garanteix la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat o validesa de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests vincles. Així mateix, la inclusió de qualsevol enllaç no implica cap tipus d’associació o participació amb les entitats connectades.

DRET D’EXCLUSIÓ

EL PROPIETARI es reserva el dret a denegar o retirar l’accés a portal o els serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents Condicions Generals d’Ús.

2. POLÍTICA DE PRIVACITAT

2.1. Les prioritats d’aquest lloc web són:

  1. La qualitat del contingut, perquè sigui d’utilitat als visitants.
  2. No fer servir eines que puguin interferir amb la privacitat. Per tant, només s’utilitzen cookies estrictament necessàries per a assegurar el seu bon funcionament, i millorar l’experiència dels usuaris mitjançant unes mínimes dades estadístiques. En cap cas per recollir dades personals de seguiment o fins publicitaris.

EL PROPIETARI compleix amb les directrius de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i pel Reglament aprovat pel Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, i assegura el correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari.

EL PROPIETARI compleix les normes de protecció de dades i privacitat: GDPR (Norma europea), PIPEDA, CCPA, AAP, LGPD i altres, segons es detalla més endavant.

2.2. Quines dades personals recollim i per què:

Recollim dades a través dels formularis de comentaris i suggeriments i als usuaris que decideixen registrar-se al web. També als qüestionaris del web i en la descàrrega d’alguns documents. Aquestes dades són:

  • Nom i cognoms
  • Adreça electrònica (e-mail)
  • Telèfon (opcional)

Altres dades que es poden recollir són a través de cookies de tercers que es detallen més endavant i que l’usuari pot acceptar o rebutjar. Veure 2.3.

Hi ha un fitxer d’usuaris registrats a aquesta web on s’emmagatzemen les dades personals. El titular d’aquest fitxer és el mateix PROPIETARI del lloc web.

Les dades es conserven durant 5 anys amb propòsits de servei al usuari, però en cap cas no es comparteixen per utilitzar amb propòsits comercials.

La finalitat és únicament per poder identificar i respondre a la persona que desitja comunicar-se o registrar-se.

En tot moment l’usuari pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho al PROPIETARI del lloc web.

Així mateix, es dóna compliment a la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, i se li sol·licitaria el seu consentiment en cada moment, en cas de voler utilitzar el seu correu electrònic o un altre dada, amb fins comercials o altres.

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Els comentaris dels visitants seran comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa o spam automatitzat.

2.3. Amb qui podem compartir dades

AKISMET. Recopila informació dels comentarias en aquest web per detectar el correu brossa o programes maliciosos. El que recopilem depen de com l’usuari omple els registres i comentaris, però generalment inclou la direcció IP del comentarista, el referent i l’URL del lloc, juntament amb la informació proporcionada directament pel comentarista, com el seu nom, el seu nom d’usuari, el seu correu electrònic, la direcció electrònica i el comentari en si.

Quiz and Survey Master. Utilitzem aquesta extensió per als qüestionaris i formularis. Per distingir els usuaris individuals, les adreces IP es recopilen i s’emmagatzemen amb les respostes. Cada formulari individual pot contenir camps per a una altra informació personal, com ara el nom i el correu electrònic. Aquestes dades són necessàries per identificar i possiblement comunicar-se amb l’usuari. Les respostes i les dades adjuntes a les respostes s’emmagatzemen indefinidament fins que un administrador d’aquest lloc les suprimeix. Les dades no s’envien a cap lloc fora d’aquest lloc web.

WPML. L’extensió utilitza cookies per identificar l’idioma actual del visitant, l’últim idioma visitat i l’idioma dels usuaris que han iniciat la sessió. No es compartiran mai dades del usuari.

2.4. Analítiques

Google Analytics. Utilitzem aquest servei per recollir dades de tràfic d’aquest lloc web, com els visitants per cada pàgina o entrada etc. Google Analytics manifesta que compleix amb la legislació Europea quant a protecció de dades personals i es compromet a no compartir-les amb tercers.

COOKIES

Compliment

La gestió de cookies d’aquesta web utilitza una extensió per assegurar el compliment de les normes de protecció de dades i privacitat: GDPR (Norma europea), PIPEDA, CCPA, AAP, LGPD i altres.

Què són les cookies?

Les cookies són petits arxius de text que s’emmagatzemen a l’ordinador o un altre dispositiu quan els llocs web es carreguen en un navegador. Són àmpliament utilitzats per a “recordar” i registrar les seves preferències, ja sigui en visita única (a través d’una “cookie de sessió”) o per a múltiples visites repetides (fent servir una “cookie persistent”). Garanteixen una millor experiència, consistent i eficient per als visitants i realitzen funcions essencials, com permetre que els usuaris es registrin i segueixin connectats. Les cookies poden establir-se en el lloc que està visitant (conegudes com “cookies d’origen”) o en altres llocs web que realitzen alguna funció en aquest lloc ( ‘cookies de tercers’).

Solen classificar-se en:

Estrictament necessàries:

Aquestes són les cookies que són essencials perquè ell lloc web realitzi les seves funcions bàsiques per permetre que els usuaris puguin veure el contingut total i els usuaris registrats s’identifiquin i realitzin funcions relacionades amb el seu compte.

De funcionalitat:

Aquestes cookies s’utilitzen per emmagatzemar les preferències establertes pels usuaris, com l’idioma, el seu registre voluntari, dades dels qüestionaris i la ubicació.

De rendiment:

Les cookies de rendiment recopilen informació sobre com els usuaris interactuen amb el lloc web, com les pàgines que més es visiten, així com altres dades analítiques. Aquests detalls només s’utilitzen per millorar el funcionament de la pàgina web.

Contingut de tercers:
a) Del gestor de continguts (CMS):

Aquesta web utilitza WordPress.org com CMS.

WordPress fa ús de diferents aplicacions i serveis de tercers per millorar l’experiència dels visitants del lloc web. Aquests inclouen plataformes de xarxes socials com LinkedIn i Twitter (mitjançant l’ús de botons per compartir). Com a resultat, aquests tercers poden establir cookies i utilitzar-les en la seva activitat en línia.

b) De seguiment:

Són establertes per xarxes de tercers fiables, en aquest cas Google Analytics per disposar de dades com el nombre de visitants únics o repetits, i pàgines vistes per ajudar a millorar el web i l’experiència de l’usuari.

Aquest lloc web utilitza Google Analytics per recopilar informació anònima com el nombre de visitants del lloc i les pàgines més visitades.

El mantenir aquesta galeta habilitada ens ajuda a millorar el lloc web.

Es donen més detalls de totes les cookies d’aquest web, a la taula a continuació:

Cookies en aquesta web:

Pròpies per al seu funcionament:
NomDuradaDominiFinalitat
moove_gdpr_popup  1 anywww.fguell.comS’usa per mantenir les preferències establertes per l’usuari, quan les registra opcionalment.
wp-settings-1  1 anywww.fguell.comEn la construcció d’aquest web utilitzem el gestor de continguts WordPress org. Aquesta cookie s’utilitza per preservar la configuració de les preferències del usuari.
wp-settings-time-1  1 anywww.fguell.comAquesta cookie es requereix també per al funcionament del web en WordPress. Indica quan es va configurar l’anterior, wp-settings-1.
wp- wpml_current_language2 dieswww.fguell.comLa funcionalitat d’aquesta cookie és emmagatzemar la configuració de l’idioma.
Cookies de tercers:
NomDuradaDominiFinalitat
_ga  2 anys. fguell.comCookie utilitzada per Google Analytics. Permet registrar el trànsit distingint les preferències dels usuaris. La utilitzen tots els llocs que fan servir Google Analytics. Google Analytics compleix amb la legislació Europea quant a protecció de dades personals i es compromet a no compartir-les amb tercers, tret que la llei li obligui.
1P_JAR  1 mes. google.comAnalítica. Transfereix dades de trànsit que parteixen de Google Analytics
CONSENT  1 any. google.comEl Google Consent Mode regula el comportament de les cookies d’Analytics en funció del ‘consentiment de l’usuari. Això farà que Google Analytics ajusti la recol·lecció de dades sobre la base de les preferències registrades per cada visitant.
NID  6 mesos. google.comLa cookie “NID” s’utilitza per mostrar els serveis de Google (segons la configuració d’anuncis que tingui l’usuari en g.co/adsettings).